A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Internetes zaklatók taszíthatták a halálba a szépségkirálynőt

Cheslie Kryst, Miss USA 2019
Vágólapra másolva!
Ahogyan azt korábban megírtuk, a vasárnap reggeli órákban egy halott nő testét találták Manhattenben, az egyik 60 emeletes Orion lakóház előtt. Később kiderült, hogy a 2019-es Miss USA győztese, Cheslie Kryst testére bukkantak, aki nagy valószínűséggel öngyilkosságot követett el.
Vágólapra másolva!

A 30 éves jogász és riporter a számítógépén hagyott búcsúüzenetet, melyben édesanyját nevezte meg örököseként. A nyomozás során kiderült, hogy Cheslie a 29. emeletről zuhant ki az épületből, viszont idegenkezűségnek egyelőre nem találták nyomát.

A gyászoló család és ismerősök értetlenül állnak az ügy előtt, nem gondolták, hogy bármilyen mentális problémával küzdhet a fiatal nő.

Most azonban kiderült, hogy tavaly márciusban, egy igen megrázó esszét írt, melyben arról a félelméről mesélt, hogy kifut az időből, hogy igazán sikeressé váljon.

Kyrst szintén tavaly márciusban írt arról, hogy többen zaklatják az interneten azóta, amióta megnyerte a Miss USA szépségversenyt, leginkább életkorát támadó megjegyzésekkel – mivel ő volt mindenidők legidősebb győztese. Ezeknek az információknak a birtokában folytatják a nyomozást – írja a DailyMail.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!