A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Valódi bébibumm volt február elseje a magyar sztárvilágban

baba Igazi baby boom volt 2020: nézd meg az idén született sztárbabákat
Vágólapra másolva!
Sorra érkeznek a sztárcsemeték ebben az évben, nem csak nálunk, hanem a világ minden részén. Legutóbb Nádai Anikó jelentette be, hogy állapotos, de második babáját várja Kasza-Darai Andrea is, tőlünk kicsit távolabb Rihanna is bejelentette a nagy hírt, ő első gyerekével várandós.
Vágólapra másolva!

A legizgalmasabb várandósság Rúzsa Magdié volt, hiszen egyáltalán nem mindennapi hír, hogy hármas ikrek születnek. A kis Lujza, Keve és Zalán feburár elsején látták meg a napvilágot, édesanyjuk tegnap tudatta a remek hírt hivatalos Instagram oldalán keresztül.

Különös módon egy másik magyar énekesnő számára is különleges nap volt, hiszen ő is ekkor adott életet kislányának. Sebestyén Katja – akit a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában ismerhetett meg a közönség – boldogan osztotta meg rajongóival harmadik gyereke érkezésének hírét és már képen is megmutatta az újszülöttet. Természetes úton, hat órás vajúdás után látta meg a napvilágot Patrícia, akinek apukája is végig jelen volt a születése során – írja a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!