A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A rajongók Majka mellett állnak az újabb Curtis-botrány után

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Majd négy évvel ezelőtt rengetegen bírálták Majkát, amikor kiteregette a szennyest. Most fordult a kocka.
Vágólapra másolva!

2018 augusztusában állt ki Majka előszőr nyilvánosan és mondta el egy szegedi koncerten, hogy Curtis komoly drogproblémákkal küzd, és ő nem falaz neki többé, és nem teszi kockára az egész produkció jövőjét barátja és zenésztársa kedvéért. Akkor rengetegen támadták a tévés-rappert tettéért. Azóta eltelt majdnem négy év és a történelem bizonyos szempontból ismétli önmagát. Curtis nem jelent meg egy villányi koncerten, Majka pedig másodszor is szakított vele. A korábbi esethez képest azonban most akad egy alapvető és fontos különbség, ugyanis a rajongók nagy része Majka mellett áll - szúrta ki a Ripost.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem vagyok Majka fan. 1-2 dalát ismerem csak. De mint ember, gratulálok neki! (...) Igaz barát, és jó lélek. És erős, nagy ereje van, hogy ilyen fekáliában is végigcsinálta a koncertet. Kitartott a végletekig amig lehetett" - írta egy kommentelő.

"Aki volt már Majesz koncerten az tudja... Simán viszi a bulit, hisz ő építette fel az egészet, (Curtis mindig csak másodhegedűs volt, "látvány" nélküle is pörög) Sok sikert és kitartás" - üzente egy rajongó.

"Peti! Ez nem a te hibád. Bárki is mocskol majd ezen poszt miatt, ne vedd magadra. Ez egy korrekt tájékoztatás volt! Te mindent megtettél ami egy kollégától, baráttól, csapattárstól elvárható! Még többet is. Curtis megkapta azt a bizonyos "második esélyt", amiért sokan bármit megtennének. Nem tudott élni vele. Jó vagy te egyedül is (a zenész életben). Csapassad!" - olvasható a kommentáradatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!