Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Szerelmes üzenetet küldött exbarátnője Curtisnek?

Curtis és Barnai Judit napjainkban
Vágólapra másolva!
Sejtelmes üzenetet küldött Curtis volt barátnője, a kosárlabdázó Barnai Judit a rappernek. A pár korábban már több hullámvölgyön is keresztülment, de mindvégig kitartottak egymás mellett. Nemrégen azonban mégis elváltak útjaik egymástól, a sportoló a közös képeiket is törölte.
Vágólapra másolva!

A kosárlabdázó Barnai Judit és Curtis pár hete szakíthattak, de úgy tűnik, egyelőre még nem léptek tovább. A sportoló jelenleg Cipruson nyaral a barátaival, ám úgy tűnik, hiányzik neki a volt szerelme, a 24 óráig az Instagramon elérhető történetében ugyanis egy tengerparti sétáról készült pár másodperces videó alá egy ismert, sokak által szerelmesnek tartott dalt vágott be, és bejelölte rajta Curtis Instagram-fiókját is.

https://www.instagram.com/curtis4ker/

„Hát mindig itt legyél, hiszen semmi volnék nélküled" – szól a bevágott részlet, amely Mester Tamás Altass el című slágeréből származik.

Ezt ugyan az énekes állítólag édesanyjának írta, a rajongók inkább tartják egy szakítás utáni, visszavágyódós slágernek. A szövegrészlet mindenesetre beszédes és nem meglepő, hiszen Széki Attila, azaz Curtis és Judit az elmúlt két évben több alkalommal is szakítottak, majd kibékültek - írja a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről