A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili

Iszonyúan lecsúszott az egykor ünnepelt tévésztár - fotó

Vágólapra másolva!
Edward Walter Furlong a Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben Arnold Schwarzenegger mellett szerepelt, de az alkohol, a drog miatt nem azt a karriert futotta be, mire sokan számítottak. 
Vágólapra másolva!

Edward Furlong amerikai színész, zenész. A szakmai áttörést és világhírnevet a fiatal John Connor szerepe hozta meg számára az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben, Arnold Schwarzenegger társaként, alakításáért Furlong Szaturnusz-díjat és MTV Movie Award-ot kapott.

Fiatalon nagy reménység volt IMDb

Később rákapott a pszichedelikus szerekre, heroinista lett, metamfetamint (pszichostimuláns pszichoaktív szert) fogyasztott éveken át, többször le is tartóztatták. Ő maga is azt nyilatkozta, hogy csoda, hogy még életben van. Az alábbi fotón Ron Jeremy veterán pornószínésszel látható egy kocsmában, egykori kedvelői szerint roppant elszomorító a kép.

A volt színész azt állítja, hogy egy ideje tiszta, és a fiával is sokkal jobb a kapcsolata. Szerinte az emberek is sokkal jobban kedvelik őt, amióta tiszta, és nem lövi magát heroinnal - bár ebben nincs semmi meglepő. Talán sikerül visszatérnie, legalább részben, szerepet kapott a Brad Keller rendezte Charlie's horse című filmben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!