Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Így érkeztek dédunokái II. Erzsébet királynő temetésére - fotók

II. Erzsébet brit királynő, II. Erzsébet temetése, temetés, halála, II. Erzsébet halála, királynő, royals death, vendégek, Katalin, Meghan, Sarolta, György,
(From L) Britain's Prince George of Wales, Britain's Katharine, Duchess of Kent, Britain's Princess Charlotte of Wales and Meghan, Duchess of Sussex attend the state funeral and burial of Britain's Queen Elizabeth, at Westminster Abbey in London, Britain, September 19, 2022. (Photo by PHIL NOBLE / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elhunyt brit uralkodó temetésére Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyerekeiket is magukkal vitték, akiket nagy odafigyeléssel öltöztettek II. Erzsébet temetése alkalmából.
Vágólapra másolva!

A királyi család hölgy tagjai nagy odafigyeléssel választották ki saját öltözetüket, mely szintén egyfajta tisztelgés a néhai királynő emléke előtt. Katalin hercegné egy gyöngy nyakékben jelent meg a hétfői ceremónián, melyet korábban maga az uralkodó és Diana hercegné is viseltek. Meghan Markle pedig egy kis gyöngy és gyémánt fülbevalót viselt, amelyet a néhai királynő ajándékozott neki.

A jelenlegi trónörökös, Vilmos herceg felesége gondosan ügyelt gyerekeik öltözékére is, ugyanis a kilencéves György herceget és a hétéves Sarolta hercegnőt is magával vitte a gyászszertartásra, a négyéves Lajos herceget azonban otthon hagyták, mivel még túl fiatal.

A képek között lapozhat:

A kis Saroltát máris sokan dédnagymamájához hasonlítják, egy kis fekete kalapban és fekete ballonkabátban érkezett a szertartásra, melyen egy apró gyémánt patkó alakú brossot viselt, ezzel is kifejezve a család lovak iránti közös szeretetét, melyről az egykori királynő is híres volt - írja a Vanity Fair.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről