Csuti így reagált Kulcsár Edina új kapcsolatára: Mérhetetlen harag van bennem

Kulcsár Edina és Csuti
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina nem várt sokáig, a válásuk bejelentése után néhány nappal új párját is megmutatta, aki nem más, mint G.w.M énekes-rapper. Csuti rögtön elmondta a véleményét az eseményekről, de azóta még több harag gyűlt fel benne.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és Csuti váltig állította, hogy a házasságuk nem egy harmadik fél miatt ment tönkre, a hétfői hírek azonban sok mindent más megvilágításba helyeztek. A kommentelők nyomást helyeztek Edinára, aki kénytelen volt felvállalni az igazságot és a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy újra szerelmes.

Forrás: Csuti/Instagram

A modell úgy érzi, nem tud, és nem is akar tovább bujkálni, hanem szeretné felvállalni valódi érzéseit. Kiderült, hogy G.w.M. már január elején bejelentette: elhagyja a családját, feleségével már több mint egy hónapja nincsenek együtt.

Csutinak most kellett szembesülni a ténnyel, hogy Kulcsár Edina egy fiatalabb férfira cserélte le, akivel hónapok óta közeli kapcsolatot ápolt férje mellett.

Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte" - mondta a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről