Titokban házasodni készült halála előtt Damu Roland

Meghalt Damu Roland, magyar színész, szinkronszínész, 2021
Vágólapra másolva!
Néhány hónappal a halála előtt ismerkedett meg egy titokzatos nővel Damu Roland. Közös jövőt terveztek, a színész titokban már az esküvőjére készült. 
Vágólapra másolva!

Damu Roland december 27-én halt meg, miután hosszas betegeskedés után koronavírus-fertőzés miatt először intenzív osztályra került, majd műtüdőre tették. A 47 éves színész másodszor került kórházba néhány héten belül, ugyanis a nyár vége óta küzdött mellhártyagyulladással, gége- és kétoldali tüdőgyulladással - emlékeztetett a Blikk.

A színészről senki sem tudta, hogy nemrég újra rátalált a szerelem. Párjával komoly terveik voltak:

már össze is költöztek, sőt, a színész meg is kérte a hölgy kezét.

"Hónapok óta voltak együtt, együtt is laktak, sőt, közös tetoválást is készíttettek, pedig Roland nem volt az a tetoválásos típus. Egy-egy szívecskét varrattak az alkarjukra egymás monogramjával" – mesélte a Blikknek Tóth Zita, Damu Roland unokatestvére.

Olyan társat akart mindig, aki megérti, és akivel tud tervezni - mondta.

"Közösen tervezték a jövőt, s ha nem történik ez a tragédia, talán ő lett volna az, akivel Rolandnak sikerül majd a boldogság végre. Karácsonykor anyuékhoz akartak menni együtt, de erre már nem került sor. A lány mindenesetre azóta is támogatja anyut, sokszor ott van nála. Érthető módon nagyon megrázta őt Roland halála, ezért nem akar még a nyilvánosság elé lépni" – mondta a színész rokona.

Noha korábban a család azt tervezte, hogy nyitott koporsóban temetik el a színészt, mára letettek erről a tervről. "Roland kétféle temetést akart: nyitott koporsósat vagy hamvasztást. Végül utóbbi mellett döntöttünk, de iszonyatosan nehéz feladat most nekünk kiválasztani az urnát és a többi kelléket.

– tette hozzá a rokon.

Három gyereke született

A Blikk összefoglalta: Damu Rolandnak számos barátnője, sőt, menyasszonya volt. Három nőtől született három gyermeke: Andor 1995-ben, Benjámin 2003-ban, Maja 2016-ban. A könyvében két olyan eljegyzésről ír, amikor még óvodás vagy iskolás korában kérte meg egy-egy lány kezét, majd megemlít egy Iza nevű lányt, akivel együtt költöztek Budapestre. Az Igazság című könyvben ír még egy szolnoki menyasszonyról, Marcelláról, egy Adriennről, majd a kisebbik fia édesanyjáról, végül egy Nóra nevű újságíróról, illetve Zsófiról, a nyolcadik menyasszonyáról is. A kilencedik menyasszonya Palácsik (ma már Vajna) Tímea volt, így a mostani szerelem lett volna a tizedik menyasszony, leszámítva a színész házasságait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!