Így ünnepli lánya 16. születésnapját Madonna - videó

16 éves lett Madonna örökbefogadott fia, David Banda: így néz ki most az egykori kis árva
Vágólapra másolva!
Pár napja tart a nagy családi ünnep, ugyanis az énekesnő egyik örökbefogadott gyereke már 16 éves tinédzser. Mercy Jamestől már csak két fiatalabb nevelt gyereke van, Estere és Stelle, akik még csak 9 évesek.
Vágólapra másolva!

Madonna nem aprózta el a meglepetéseket, ugyanis a meglepetés házibulin kívül még egy élménnyel is megajándékozta tinédzser lányát. A díva és nála 36 évvel fiatalabb pasija, valamint nevelt fia, David kíséretében elutaztak a Six Flags Magic Mountain vidámparkba, ahol sok szórakoztató élményben volt részük – írja a People magazin.

Az énekesnő egy videót is megosztott az eseménydús napról, amit saját bevallása szerint ő már nem élvez annyira, mint a gyerekei.

„Én ezt nem bírom tovább. Fizettem azért, hogy bántalmazzanak" – mondja a kamerába az énekesnő, aki az extrém hullámvasútra utal, amire ő is felszállt a gyerekeivel.

Látszólag megviselték az események, de mindezt nagyon hősiesen és szórakoztatóan adja elő a popcsillag, aki szuper anya módjára képes bármit megtenni a gyerekei kedvéért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről