Molnár Gusztáv fél éve nem látta a kisfiát és elmondta, miből él most

Molnár Gusztáv és felesége
Vágólapra másolva!
A színész megpofozta a fiát, amiért a volt feleége feljelentette. Most hosszabban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat, és miből próbál megélni. 
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv és felesége volt a Life TV reggeli műsorának a vendége: tavaly a színészt gyermekbántalmazásért feljelentették, volt párja azt mondja, mindet tud bizonyítani. Fazekas Vivien szerint nem léptek túl az ügyön. "Tavaly augusztusban kaptuk meg az első sokkot.

Guszti akkor kiállt a nyilvánosság elé, bocsánatot kérni: ha nem tudott másképp a fiától bocsánatot kérni, megtette a nyilvánosságon át. Én ki akartam maradni egyből, én csak normális kommunikációt kértem az anyukától. Rajtam, Gusztin és a kisfiún kívül senki nem tudja, mi történt abban az autóban, én vezettem. Szeretnénk normálisan kommunikálni erről, de nem tudom, mi lesz a vége" - sóhajtozott.

Molnár Gusztáv és felesége Facebook

Molnár Gusztáv fél éve nem látta a fiát. "Tök jó dolog volt színésznek lenni színházban. A sorozatozás meghozta az ismertséget, után elkezdtek írni rólunk a lapok, augusztus 15-én viszont lesokkolódtam, amikor megjelent az első ilyen cikk. Pedig volt feleségemmel nagyon rugalmasan elvoltunk, az első kilenc hónapban... El lehet követni hibákat... Én egy dolgot kérdeztem tőle: ez az egész, hogyan szolgálja a gyerek érdekét?

ő semmiképp nem jön ki jól ebből. Elcsattant egy pofon, nagyon sajnálom, de a piához semmi köze nem volt... Kilenc év alatt volt még egy pofon. A fiam elbújt egy parkban, azt hittem, elrabolták, elkezdtem zokogni. Egy bokorban guggolt, rajtam röhögött, kapott egy pofont, de aztán bocsánatot kértem. Emberek vagyunk, hibázunk" - mondta.

Molnár szerint a volt felesége teljesen elzárkózott tőle, mediátorhoz sem akar menni, a gyereket pedig telefonon sem tudja elérni. Egy pszichológiai szakvéleményről is beszélt, amely szerint a gyerek mindkét szülőt szereti, és a színész szerint az anyjától is kapott már pofont. "Rettenetesen hiányzik. Amikor pocakban volt Benedek, már akkor könyvet olvastam neki" - mondta. Mint megjegyezte, csalódott ebben a világban, mert a színházak, és a volt csatornája sem akarta többet alkalmazni, még mielőtt ő megszólalhatott volna. Most kerti bútorok kereskedelmével foglalkozik, de lesz egy féléves filmforgatása is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről