Négyen is veszélyben az Exatlonban

exatlon
Vágólapra másolva!
10-7-re a Bajnokok nyerték a második végjátékot, így két lány párbajozni fog a Kihívók közül is. Az első végjátékon kiderült, hogy Szandinak biztos bizonyítania kell, a kékeknél Hanna statisztikája a legrosszabb. A Kihívó csapatból a férfiak nem hoztak pontot csütörtökön, alább rövid elemzésük. 
Vágólapra másolva!

Mischinger Péter: "Nem gondolom, hogy itt mély okokat kell keresnünk, de főként a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nehéz úgy játszani, hogy ismeretlenek a pályák, és sok ellenfél sokkal rutinosabban fut ezeken a pályákon. Továbbra is azt gondolom, hogy a kék lányok erősebbek, ügyesebbek, mint a pirosak, főleg azok, akik párbajra kerülhetnek. Így bízom abban, hogy a mi lányaink ott is sokkal eredményesebbek lesznek. Szerintem képesek megugrani ezt a feladatot, és egyben marad a csapat, ha ez így lesz, akkor csak erősít majd minket, viszont ha hazamegy valaki, az szerintem biztosan konfliktusokat fog szülni."

Rozs Gergely, Exatlon tv2

Rozs Gergely: "Elég összetett volt ez a pálya, nem is veszélytelen, ettől függetlenül az ügyességi nem volt nagyon nehéz, viszont annyi felé kellett figyelnünk, hogy nem sikerült jól teljesítenünk. Láttam a lányokon egy minimális csalódottságot, de szerintem nem miattunk. Talán azt hitték, hogy ismét esztelenül mentem, mert egy futam után ismét a dokinál kötöttem ki, pedig tényleg próbáltam fejben összeszedni a dolgokat, de sajnos így sikerült. Remélem, hoy ezt majd helyre tudjuk tenni. A lányokon hatalmas határozottságot és motivációt látok, biztos, hogy minden erejükkel azon dolgoznak majd, én pedig a pálya széléről minden meglátásommal segítem majd őket."

Bálint és Nagy Réka tv2

Herczeg-Kis Bálint: "Nekem soha nem tartozott az erősségeim közé a kosárlabda típusú ügyességik, és ez most is beigazolódott. Ez egy újabb lecke volt számomra, hogy gyakorolnom kell ezeket a dobásokat, mert nem szeretnék ezen a területen sebezhető lenni. Szerintem nem gondolják a lányok, hogy ezt direkt csináltuk volna, hiszen jó a csapatunk, és szeretnénk, ha nem kellene senkit elveszítenünk. Ők is látták rajtunk a küzdést, de ennek ellenére sajnos ebben gyengébbek voltunk, a jövőben igyekszünk ezen változtatni. Szerencsére ki merem jelenteni, hogy nagyon erős lány csapatunk van, egyenként is erősek, így nem féltem őket. Akármelyik kék lány megy párbajozni, vissza fog jönni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!