Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Elárulta, miből él civilként a Sztárban sztár leszek! énekese

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Kaly Roland
Vágólapra másolva!
Ma este újra megmérettetik magukat a Sztárban sztár leszek! versenyzői a műsor második élő show-jában. Az egyik legkitartóbb versenyző, Kaly Roland vallott arról, hogyan telnek hétköznapjai civilként. Kaly már több alkalommal is próbálkozott az évek során, hogy az élő show-ba kerüljön, idén sikerült neki, a mentorokat is meglepte, mennyit fejlődött. 
Vágólapra másolva!

A Majka csapatát erősítő Kaly Roland gőzerővel készül az adásokra, de ettől még nem állt meg az élete, hiszen civilként dolgoznia kell, hogy fenntartsa magát. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik, amikor nem éppen a műsorra gyakorol.

Az erdélyi születésű Kaly Rolandot otthon már sztárként ünnepli a közönség, de számára ez nem volt elég, szeretne kitörni a határok közül és nagyobb ismertségre szert tenni. Azontúl, hogy hétvégente a KáeR ft. Kapriccio formációval lép fel különböző fesztiválokon, eredeti szakmája fodrász, melyből finanszírozza életét.

elértem oda, hogy megnyitottam a szalont. Miután megszereztem a szakmát, mindig találtam kifogást, hogy miért ne kezdjek el benne dolgozni. Sokáig nem tudtam abba belegondolni, hogy pénz kell elkérnem a munkámért, főleg, mert korábban ingyen vágtam a haverok haját" – kezdte a Borsnak Kaly Roland, aki már saját szalonjában dolgozik az éneklés mellett. Bár úgy érezte már megvan az egyensúly a munka és a zenélés között, most a műsorban való szereplés idejére egyelőre szünetelteti az üzleti tevékenységét.

igyekszem úgy csoportosítani a vendégeimet, hogy mellette a zenével is tudjak foglalkozni, erre kellenek a szabadnapok. A vendégeim is nagyon támogatnak, és most, hogy egy időre bezártam a szalont, ezt is megértik és szurkolnak nekem" – zárta gondolatait a Sztárban sztár leszek! versenyzője, aki újból színpadra lép a 19:15-től kezdődő élő show-ban.

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad Kaly Roland Forrás: Tv2

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről