Kulcsár Edinának köszönheti Berki Mazsi, hogy nem esett ki a Dancing with the Starsból

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a Dancing with the Stars második élő show-jának kiesője Zimány Linda és táncpárja volt, Berki Mazsival és Bonyhádi Ferenccel szemben maradtak alul a végső szavazáson. A luxusözvegyet már másodjára mentik meg a nézők a biztos kieséstől, az első adásban Rubint Rékát ejtették ki. 
Vágólapra másolva!

A tegnapi adásban felbukkant a terhes Kulcsár Edina is, aki eredetileg indult volna a versenyen, az ő helyére érkezett Berki Krisztián özvegye, amikor az visszalépett várandóssága miatt. Úgy tűnik, hogy neki is sok köze van ahhoz, hogy a tegnapi este Berki Mazsiék továbbjutásával végződött.

Kulcsár Edina tegnap vállalta, hogy teljes mellszélességel utódja mellé áll és támogatja őt a továbbjutásban. A volt szépségkirálynő hivatalos közösségi oldalán, egy ideiglenesen elérhető Instagram-történetben biztatta és kérte követőit, hogy szavazzanak Berki Krisztián özvegyére, mivel ő óriási hátrányból indult a többiekhez képest, hiszen kevesebb ideje maradt a felkészülésre a késői csatlakozás miatt.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Majd a szívességet a luxusözvegy is viszonozta egy ideiglenesen elérhető bejegyzéssel, melyben sejtelmesen fogalmazott a Kulcsárral való kapcsolatáról, aki állítólag felvérezte minden féle jó tanáccsal és megtanította őt egy nagyon fontos dologra, de többet nem árult el.

A bejegyzéseknek köszönhetően Kulcsár Edina elkötelezett követői valószínűleg telefont ragadtak és szavaztak Berki Mazsira, aki eddig a közönségnek köszönheti, hogy még versenyben van, hiszen a második adásban végig a zsűrilista végén állt.

Forrás: Berki Mazsi Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!