A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zimány Linda életében nem volt ilyen ideges

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Zimány Linda annyira elfoglalt a Dancing With The Starsos folyamatos táncpróbák miatt, hogy a barátaira most egyáltalán nem jut ideje. 
Vágólapra másolva!

Zimány Linda elmondta, hogy kora reggeltől késő estig elfoglalt, és mostanában emiatt még egy baráti vacsora vagy egy hosszabb telefonbeszélgetés sem fér bele az idejébe.

Nem titkolom, nagyon megszerettem a táncot, az életem részévé vált. Nagyon boldog lennék, ha ez a kaland minél tovább tartana, és eljuthatnánk Dinivel a döntőig, utána pedig mindenkivel mindent bepótolunk" - mondta a modell a Blikknek.

Zimány Lindának nem volt könnyű a szombati verseny, előtte meg is betegedett és még a szeme is bevérzett, ezért szteroiddal kellett rendbe hoznia magát, hogy ne menjen a tánc rovására a helyzet.

Alig tudtam aludni, ráadásul a sok stressz miatt meg is betegedtem, így amiatt is aggódtam, hogy hogyan jövök rendbe – folytatta Linda, akinek nemcsak egy egyszerű megfázással kellett megküzdenie a bordatörése mellett. – Szombatra begyulladt a szemem. Iszonyú látvány volt... és fájdalmas is. Sírni tudtam volna, de féltem, hogy azzal csak rontok az állapotomon, így megmakacsoltam magam, és szteroidok segítségével jöttem helyre az élő adásra, ahová a szüleim is elkísértek" - mesélte a szombat estéről Zimány Linda.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!