A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Harry hercegnek egy tévésztár lehetett a szeretője

Vágólapra másolva!
A Real Housewives of DC sztárja, Catherine Ommanney kétli, hogy bekerülne a herceg könyvébe. 
Vágólapra másolva!

Catherine Ommanney azt állítja, hogy szenvedélyes viszonyba került Harry herceggel, amikor a herceg 21, ő pedig pedig 34 éves volt. A Bravo csatona egykori sztárja egy olyan műsorban szerepelt, mint itthon volt a Feleségek luxuskivitelben (ebben lett ismert itthon Smaltig Dalma, Vasvári Vivien és Köllő Babett is). Mint mondta a Sunnak, kétségei vannak afelől, hogy bekerül majd a herceg hamarosan megjelenő memoárjába.

Egy rossz minőségű kép 2006-ból

Ommanney akkor már elvált nő volt. A beszámolója szerint egy Art Bar nevű helyen találkoztak Londonban, 2006 májusában, baráti társaságban. Harry állítólag ausztrál kalapban érkezett, a nő ezen nevetett, így ismerkedtek össze. Catherine Ommanney szerint amikor beszélgetni kezdtek, megszűnt körülöttük a külvilág, csak egymásra figyeltek.

Onnan egy barátjuk lakására mentek, ahol a figyelmes herceg állítólag készített egy szendvicset a nála 13 évves idősebb nőnek. Egy darabig flörtöltek egymással, majd a későbbi realitysztár haza akart menni - ekkor Harry herceg (állítólag) a derekánál fogva felemelte őt, a falnak szorított és megcsókolta. A nő szerint ez volt a legőszintébb és legszenvedélyesebb csók, amitt valaha is kapott.

Párszor randiztak is, de amint kiderült a dolog, és pár újság megneszelte a szerelmi kalandot, vége is lett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!