A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Évek óta mutogatja a testét a drogügybe keveredett Tóth Andi - fotók

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy Tóth Andi lehet az a magyar énekesnő, akit október végén mentő szállított kórházba rendőri kísérettel, viszont ő és a sajtósa továbbra is tagadnak. A fiatalon befutott énekesnő most ugyan hallgat, korábban azonban folyamatosan tett érte, hogy vele foglalkozzanak a lapok. Ha épp nem volt új dala, a testét mutogatta.
Vágólapra másolva!

Még mindig nem tudni egészen biztosan, ki az énekesnő, akit bedrogozott állapotban bevittek a mentők, de legtöbben Tóth Andira gyanakodnak, mivel többen is megnevezték vagy látni vélték őt a kórházban. A szomszédok és kommentelők megszólalásai alapján is egyre többen őt vádolják, és a mostanában róla kialakult képhez még passzol is az újabb botrány. Erről itt írtunk hosszabban. De természetesen nem biztos, hogy róla van szó.

Tóth Andi 2014-ben lett ismert itthon, de korábban, Nagyváradon indult már gyerekként énekversenyeken. Egy évvel később szerepet kapott egy magyar sorozatban, ebben nem vetkőzött túlzottan, hiszen 18 éves sem volt ekkor, de fehérneműs jelenetei akadtak, íme két kép 2016-2017-ből:

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

2016-ban bekerül A Dalba, ott persze nem mutogatta magát, de 2018-ban már a TV2-n, A Nagy Duettben bukkant fel, ekkor már láthatóan örömmel tett ki magáról szexi képeket. Íme kettő:

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

Ebben a show-ban olyan is előfordult, hogy leszakadt róla a szoknya, itt látszik is, hogy nevetgélve nyúl be a bugyija alá:

Tóth Andi
Tóth Andi
Tóth Andi

Nézze meg a jelenetet videón:

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!