Gyászol L.L. Junior és fiatal barátnője

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka egy közös dallal állítanak emléket a zenész közeli barátjának. 
Vágólapra másolva!

Nem múlik a gyász L.L. Junior szívében, hiszen egy nagyon közeli jóbarátját veszítette el még 2019-ben. Lakatos Róbert a zenész menedzsere, szerzőtársa is volt, így nem meglepő, hogy egy dalban tiszteleg barátja előtt.

és azon dolgozott, hogy minél nagyobb sikerre juttassa az előadókat. A könnyed bulizós dalok mellett fontos volt számára a komolyabb hangvételű művek készítése is, mint pl: drogellenes dalok, rasszizmus elleni küzdelem, a cigányság jobb megítélése, valamint Istent dicsőítő dalok készítése. Igazi roma polgár jogi harcos volt, aki sose felejtette el honnan jött. Általa nőtte ki magát a roma elemekkel tarkított rap és pop zene valamint az igényesebb mulatós zene" - áll a Mintha mellettem járnál című dal klipje alatt, melyet L.L. Junior és Dárdai Blanka adnak elő. A duettért már most rajong a közönség és nagyon dicsérik a fiatal énekesnő énekhangját, ami a rajongók szerint jó választás volt a dalhoz - írja a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről