Sok dolgot utólag máshogy csinálna az Ázsia Expressz versenyzője

Halastyák Fanni
Vágólapra másolva!
Halastyák Fanni és párja, Armand még csak négy hónapja alkotott egy párt, amikor belevetették magukat az Ázsia Expressz kihívásaiba. A Nemazalány néven ismert énekesnő néhány dolgot utólag másként csinálna.
Vágólapra másolva!

Fanni bevallotta, hogy a mindennapos megpróbáltatásokat, mint az éhezés, a szálláskeresés és a fizikai megterhelés nagyon nehezen bírta, ám egy idő után már hozzászokott a szervezete a tortúrához.

Emiatt pedig inkább nem ettem, ha lehetőségem volt, inkább kértem egy doboz kólát, mert abban annyi cukor volt, hogy egy ideig kihúztam vele. Rájöttem, hogy bármire képes vagyok, csak előtte húzom az orromat" - fejtette ki a Blikknek az énekesnő, és azt is megosztotta, hogy minden gondolkodás nélkül újra fejest ugrana a kalandba. Nem kellett a mindennapos problémákkal foglalkoznia, jobban megismerte magát és párját is.

Forrás: Halastyák Fanni/Instagram

A műsorban egyre több konfliktus alakult ki a versenyzők között, Fanni is többször kiborult. Kijelentette lapunknak, hogy nem szereti az igazságtalanságot, illetve ha valaki manipulálja a másikat.

Ha tehetné, akkor több szituációban nem adott volna hangot a véleményének, inkább le kellett volna nyelnie azt, ami körülötte van.

Saját elmondása szerint sok érzelmi kirohanása volt, hiszen ami a szívén, az a száján is, de ma már kevesebbet mutatna meg ebből az énjéből a televízió előtt ülőknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!