A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sebestyén Balázs szerint az apaság olyan, mint a földi pokol

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Nemrég derült fény arra, hogy Sebestyén Balázs és felesége, Viki házassága válságban lehet. Bár konkrétumot nem árultak el, minden jel arra utalt, hogy gond lehet a házaspár között. Azóta gyanúsan igyekeznek más képet festeni magukról a közösségi médiában, bár Sebestyén egy korábbi nyilatkozatában elszólta magát az igazságról. Legutóbb családjáról tett megdöbbentő kijelentést, melyben földi pokolhoz hasonlította a szülői feladatokat.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő kijelentést tett Sebestyén Balázs a gyerekeiről és arról, hogyan érezte magát akkor, amikor egyik fia még csecsemő volt. A műsorvezető és felesége igyekeznek óvni a magánéletüket, ezért ritkán osztanak meg családi történeteket, Sebestyén most mégis kivételt tett és elmesélte, milyen volt Benett kisbabaként.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Egy idő után például rájöttünk, hogy a monoton zajokra el tud aludni. Sokszor álltam a fürdőszobában éjjelente, a folyóvíz mellett és még többször ültem az autóban, körbe körbe furikázva, miközben vártam, hogy Benett elaludjon végre a hordozóban" - idézi a Bors Sebestyén Balázst, aki nehezen viselte idősebb kisfia álmatlan éjszakáit.

Sebestyén Balázs kisfiai régen Forrás: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!