Újabb magyar sztárok mutatták meg, hogyan ünnepelnek idén karácsonykor

Szabó Zsófi, Ördög Nóra, Sári Évi
Vágólapra másolva!
A magyar sztárok még az ünnepek alatt sem kerülik a feltűnést és szívesen mutogatják a családjukat és otthonukat is karácsonyi díszben, ezzel kívánnak követőiknek kellemes ünnepeket. A közösségi oldalakon folyamatosan osztanak meg újabb tartalmakat arról, hogyan telik számukra az ünnepi időszak.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin

A Gáspár család a nagyszülőkhöz látogatott el karácsony első napján, ahol Gáspár Virág kivételével mindenki összeállt egy nagy családi fotó erejéig. Bár Gáspár Evelin egyre többet tartózkodik párja családjánál, az ünnepekre mégis hazatért szüleihez és nagyszüleihez.

Hevesi Kriszta

A szexuálpszichológus bevallotta, hogy idén eléggé idő szűkében készült a karácsonyra, de valahogy mégis sikerült utolérni magát, pedig nagyon aggódott amiatt, hogy mit sikerül megvalósítania a terveiből. A Farm VIP sztárja egy merész fotóval tudatta, hogy végül kész lett mindennel.

Köllő Babett

A TV2 sztárja korábban elárulta az Origónak, hogy nagyon mozgalmasak számára az ünnepek, hiszen harminc fős vendégsereget vár karácsonyra, mégis szakított időt arra, hogy egy szexi latexoverálba bújva megmutassa a karácsonyfát és formás alakját is.

Tóth Katica

A Dancing with the Stars táncosnője, a szintén táncos Suti András Zsolttal együtt töltötte a karácsonyt, hiszen régóta egy párt alkotnak. A férfi nemcsak a táncos műsorból, hanem az Exatlonból is ismerősnek tűnhet, hiszen 2021-ben ő is megmérettette magát a versenyen.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről