Komoly betegségéről vallott a magyar internetes sztár

Barta Zsuzsa influenszer
Vágólapra másolva!
Barta Zsuzsa influenszer a legújabb posztjában a betegségéről írt, amivel már 15 éves korában diagnosztizálták.
Vágólapra másolva!

Barta Zsuzsa népszerű influenszer, akit több mint 22 ezren követnek az Instagramon, míg a TikTok-oldalán 519 ezer lájkot gyűjtött eddig. Zsuzsa általában divattal kapcsolatos és lifestyle tartalmaival szórakoztatja a rajongóit – most azonban őszinte vallomást tett a legújabb posztjában:

A fiatal influenszer elárulta a rajongóinak, hogy 15 éves korában szívritmuszavarral diagnosztizálták. Ez az időszak nagyon nehéz volt a számára, elmondta, hogy nem igazán értették az okát a betegségnek. "Ezek után még pár ilyen eset következett, aztán műtét. Műtét a szüleim védelmező karjaival, majd egy második, már csak édesanyám támogatásával!" – írta a posztjában Zsuzsa, aki sokszor belegondolt, hogy az esetnek más kimenetele is lehetett volna.

"Sokszor tettem fel a kérdés magamban, ha vajon apu néha eljárt volna dokihoz, nem következett volna be a szívrohama ilyen hirtelen, ilyen fiatalon?! Nem tudom, nem is akarom már tudni!" – írta apja elvesztéséről az influenszer, aki a poszt végén óvatosságra hívta fel a rajongók figyelmét: arra kérte őket, hogy vigyázzanak egymásra és a szívükre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről