Péterffy Lili: A magánéletem, nagyon remélem, ki fogja bírni - interjú

Péterffy Lili
Vágólapra másolva!
Mint már korábban írtuk, február 6-án indul a TV2 nagyszabású show-műsora, a Sztárban sztár, melynek 8. évadát követhetik figyelemmel a nézők. A mezőny egyik legfiatalabb énekesnője, Péterffy Lili úgy gondolja, hogy ez egy erős mezőny, de társaira inkább családként, mint ellenfélként tekint. Elmondása szerint már beindultak az előkészületek, és lélekben már készül a versenyre.
Vágólapra másolva!

Hogy érzed magad ebben az elég erős mezőnyben? Jelen pillanatban van-e valami, amitől most tartasz? Vagy esetleg valakitől, hogy nagyon erős ellenfél lesz?

- Ebben a versenyhelyzetben ugyanazokkal a nehézségekkel és kihívásokkal találkozunk és küzdünk meg, ezért azt gondolom, hogy itt nem ellenfelek vagyunk, hanem inkább egy család, és hiszek benne, hogy nagyon sokat tanulhatunk egymástól. Mindenkinek valószínűleg más az erőssége, ami egyelőre még nem mutatkozott meg, hiszen nem láttuk még egymást, de magunkat sem ilyesmi helyzetben a színpadon. Mindenképp egy nagyon izgalmas újdonság lesz.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mikor lesz az első közös próbátok?

- Már szépen lassan indulnak a folyamatok, de még nem érkeztünk el az igazán darálós időszakhoz, az első adás hetétől azonban teljesen más lesz a tempó, ebben biztos vagyok. Lélekben már készülök rá.

Van-e olyan feladat, aminek nagyon örülnél, ha egy példaképed kapnád esetleg? És van-e olyan, amitől inkább tartanál?

- Azt gondolom, nagyobb feladat nőként férfit alakítani. Férfiként, ha valaki női bőrbe bújik, az már eleve humoros és már legalább 5 pontot érdemel, hogy bevállalta az átváltozást. Úgy gondolom,

Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy én hogyan működöm a színpadon, mint férfi, ha erre kerül sor. Hiszem, hogy mindenki lelkének van férfi és női oldala is, amit valahogy egyensúlyba kell hozni. Most remélem, elég sok lehetőségem adódik, hogy mindkettővel foglalkozhassak.

És akinek örülnél kifejezetten, olyan előadó? Gondolkoztál már rajta?

- Úgy vagyok vele, hogy amit kapok feladatként, abban kell helyt állnom. Szívesen előadnék például egyéb nyelveken, mint az angol vagy magyar.

TV2 Sztárban Sztár 2022 Fotó: Polyák Attila - Origo

Otthon erre hogyan lehet felkészülni? Például kipróbálod, hogy festenél férfiként és a tükör előtt állva gyakorolsz, vagy bármi hasonló módszer?

- Úgy készítem magam a műsorra, hogy teljesen random előadókat próbálok leutánozni, akár ha a rádióban hallok épp egy dalt, igyekszem átformálni a hangom, sőt teljesen átszellemülök. A kocsimban például ez nagyon gyakran előfordul.

És eddig, hogy értékeled? Elégedett vagy magaddal?

- Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyennek számítok majd a színpadon, de mindent megteszek azért, hogy magammal elégedett legyek. Ez mindenképp hatalmas élmény lesz, az a célom, hogy minden percét élvezzem.

Elég feszített a tempó, ugye mindig egy hét lesz a felkészülési idő. Hogyan fogja ez befolyásolni az egyéb teendőidet, eddig hogyan látod? Mi az, amit most emiatt háttérbe szorítasz?

- Biztos vagyok benne, hogy kell majd áldozatokat hozni a műsor alatt, a következő jó pár hétben ez élvez majd prioritást. Szerencsére a téli időszak mindig levegősebb, mint a nyári fesztiválszezon, így most könnyebben be tudtam vállalni egy ilyen mértékű elfoglaltságot. Ez nyáron nem biztos, hogy beleférne a fellépések miatt. A magánéletem, pedig nagyon remélem, hogy ki fogja bírni, azért csak imádkozni tudok... Megpróbálom majd megtalálni, azokat az apró szüneteket, amikor fel tudok töltődni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről