Újra összeáll az Omega - videó

KÓBOR János énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY zenész
Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, 2019.
Vágólapra másolva!
Az együttes menedzsere elárulta, hogy emlékkoncertet tervez és a készületek már előrehaladott állapotban vannak. Beszélt arról is, hogy Kóbor János özvegye, Zsóka nincs jó állapotban, így a zenésztársak segítenek a búcsúztatás szervezésében - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Kóbor János már több mint két hónapja meghalt, azonban hamvai még nem kerülhettek végső nyughelyére, az engedélyek már megvannak, már csak lelkierő kell a szertartáshoz. A zenész hamvai egyébként a Balatonba és a Szent István-bazilikába kerülnek hamarosan.

Trunkos András a zenekar menedzsere arról is beszélt, hogy amiként ő fogalmaz a mai napig veszekszik a frontemberrel.

- tette hozzá Trunkos, aki szerint Kóbor özvegye, Zsóka, nem tudja kézben tartani a temetés szervezését.

Trunkos András menedzser intézi mindkét gyászszertartás engedélyeit. Az engedélyek már megvannak, így a zenész hamvainak egy része a Balatonba kerül, a másikat pedig a Szent István-bazilikában egy urnában őrzik majd, amely helyet 25 évre bérelték ki. Emellett Mecky Balatonaligán és Bátaszéken is szobrot kap.

Az Omegából már csak ketten maradtak: Molnár György Elefánt azt mondta, nem érzi magát túl jól, és úgy gondolja, egy komoly korszak lezárult. Ő maga dalszövegírásba próbálja temetni a gyászát, és szeretne nem csak Kóbornak, de a 2020-ban meghalt Mihály Tamásnak, illetve Benkő Lászlónak is emléket állítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről