Két tökéletes produkcióval és dalpremierrel folytatódott a Sztárban sztár

Sztárban sztár zsűri
Vágólapra másolva!
Véget ért a TV2-n a Sztárban sztár ötödik adása, amelyben nyolc énekes lépett fel, de a műsor menetének megfelelően csak heten jutottak tovább: a zsűri és a nézők döntése alapján Dallos Bogi esett ki. Nézze vissza videón, hogy ezúttal mivel álltak színpadra a versenyzők!
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztárban ötödik adásában a társműsor, vagyis a Sztárban sztár leszek! mesterei, Tóth Gabi és Pápai Joci is előadtak egy új közös dalt, a versenyprodukciókat pedig Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Makranczi Zalán és Papp Szabi pontozták, értékelték az alábbiak szerint.

Az élő show-t Dallos Bogi nyitotta, aki a kedvenc női előadójaként, Dua Lipaként lépett színpadra, az előadása mellett a külsejét is dicsérte Lékai-Kiss Ramóna és Papp Szabi. Mindketten tíz pontot adtak a produkcióra, míg a másik két zsűritag kilencet, Bogi így a maximális 40 pontból 38 pontot kapott.

Ember Márknak Dollyt kellett megformálnia, aki személyesen is segített neki felkészülni. Kökény Attila nagyon jól szórakozott, a zsűri értékelése aztán nevetésbe is fulladt, alig tudtak szóhoz jutni – végül összesen 36 pontot osztottak ki.

Cee Lo Greenként, vagyis testes fekete férfiként jött Péterffy Lili, aki azt is alig bírta ki, hogy ne mozogjon a színpadon, hisz eddig mindig táncolnia kellett. Makranczi Zalán Lusta Dickhez hasonlította a Macskafogóból, de valami hiányzott neki, ahogyan Lékai-Kiss Ramónának is – Kökény Attila és Papp Szabi azonban megvédték az énekesnőt, aki végül 35 pontot kapott.

Stohl András egy igazi legenda, Mick Jagger bőrébe bújt, amitől rendesen kétségbe is esett az adás előtt. Ehhez képest óriási tapsot kapott, Papp Szabi szerint pont a lényegét fogta meg a rocksztár személyiségének, "pöpec paródiának" tartotta: tíz pontra értékelte, ahogy Kökény Attila is. Az energikus előadás 38 pontot ért.

Marics Peti a példaképét, Justin Biebert jelenítette meg, korban is közel áll hozzá az énekes. Kökény Attila "ökölbe szorított lábbal" nézte végig a produkciót, nem hallotta Bieber hangszínét, Makranczi Zalán szerint a stílus viszont jól átjött. Papp Szabi fáradtnak érezte az előadást, vele pedig Lékai-Kiss Ramóna vitatkozott, mindebből 35 pont jött össze.

Szekeres Adrien szintén 35 pontot szedett össze azzal, hogy eljátszotta a The Rasmus frontemberét, Lauri Ylönent. Papp Szabi szerint fantasztikusan sikerült a rockos előadás, de jobban "meg kellett volna nyomni", Makranczi Zalán a férfi energiákat hiányolta, Kökény Attila is elbírt volna több szuflát.

Zámbó Krisztián Meat Loafot utánozta, a menyasszonyának énekelt egy szerelmes dalt, amiért megkapta a maximális 40 pontot a zsűritől – amit könnyezve, meghatódva fogadott. "Jóóó!" – kurjantotta már az előadás közben Papp Szabi, és a többieket is meggyőzte az előadás: a páholyban többen állva tapsoltak, a zsűritagok is csak dicsérni tudták.

A versenyprodukciók sorát Vavra Bence zárta, aki a The Black Eyed Peas tagjaként, Will.i.amként rappelt. Állva tapsolt a zsűri, Lékai-Kiss Ramóna nagyon menőnek találta az előadást, Papp Szabi is fantasztikusnak érezte, dicsérte Vavrát, hogy milyen komolyan vette a feladatot. Ő is megkapta a maximális 40 pontot, két tökéletes produkció is volt tehát az ötödik adásban.

A műsorvezető, Tilla lezárta a szavazás első körét: a zsűri pontjait versenypontokra váltották, és kombinálták a nézők szavazataival. Ezek alapján épp Dallos Bogi volt az utolsó, a napi győztes pedig Zámbó Krisztián lett, így ő automatikusan továbbjutott a hatodik adásba.

A második körös szavazás során igen szoros verseny alakult ki, a két utolsó helyezett között csak három voks volt a különbség. A legkevesebb szavazatot Dallos Bogi kapta, így ő esett ki a versenyből.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről