Egy év börtönt is kaphat a részegen karambolozó színész

17th Annual Golden Trailer Awards GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Vertical
BEVERLY HILLS, CA - MAY 04: Actor David Koechner attends the 17th Annual Golden Trailer Awards held at Saban Theatre on May 4, 2016 in Beverly Hills, California. Tommaso Boddi/Getty Images for The Golden Trailer Awards /AFP (Photo by Tommaso Boddi / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is vádat emeltek David Koechner amerikai színész ellen, aki szilveszterkor okozott balesetet, miután túl hamar elkezdett inni.
Vágólapra másolva!

Megtörtént a hivatalos vádemelés, a több mint 200 filmben és sorozatban látott David Koechnert ittas vezetéssel és közlekedési baleset okozásával vádolják.

A vádpontokért egyenként legfeljebb hat hónap – vagyis összesen egy év börtönt kaphat –, de mivel ez volt az első ügye, valószínűleg megússza próbaidővel, illetve valamilyen rehabilitációval vagy nevelési kurzussal.

David Koechner Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Tommaso Boddi

Mint írtuk, Koechner szilveszterkor már napközben elkezdett inni, és úgy próbált meg vezetni – de nekiment egy jelzőtáblának. Személyi sérülést szerencsére nem okozott, az éjfél viszont már a fogdában érte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről