Az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi azt mondja, új barátnője van

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
60 évesen újra apa szeretne lenni Galambos Lajos.
Vágólapra másolva!
Sejtelmesen beszélt új kapcsolatáról az első fokon áramlopás miatt 2 év 10 hónapra ítélt Lagzi Lajcsi.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2022 elején hivatalosan is elvált Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos és a felesége, Boglárka. "Abban állapodtunk meg, hogy nem nyilatkozunk a válásunkról" – közölte. "Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk. Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék" – mondta Lajcsi korábban, amikor a gyanús válásáról beszélt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenész és felesége házassága a 2015 óta húzódó víz-, gáz- és áramlopási ügyre ment rá – de akár más is állhatott a háttérben. A pár 1998-ban házasodott egyébként, de már évek óta külön éltek. 2019 szeptemberében pedig - első fokon - áramlopás miatt 2 év 10 hónapra ítélték Galambos Lajost.

Most a Blikknek nyilatkozott új életéről: "Már hosszú ideje a csónakházamban éltem, és ott az egyedüllét kényelme megérintett, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarok vagy nem tudok ebből kilépni. Az az igazság, hogy

Nem vagyok egy egyszerű eset. Folyamatosan dolgozom, hétvégén fellépni járok, a vasárnap pedig szigorúan a gyermekeimé. Ráadásul az ő áldásuk is kell, ha párválasztásról van szó. Annyit elmondhatok, hogy a boldogság életérzése már itt van az életemben."

Vagyis azt nem árulta el, ki az új párja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!