Medveczky Ilona balesetet okozott

Medveczky Ilona
Vágólapra másolva!
Medveczky Ilona a Szent Lukács Gyógyfürdőnél parkolás közben okozott balesetet. Igazságérzete azt diktálta, vállalja hibáját, és egy üzenetet hagyott az ismeretlen autósnak. 
Vágólapra másolva!

Medveczky Ilona a Borsnak mesélte el, hogy pontosan mi is történt. "A Lukács Fürdő nappali kórházába járok, ahol föl kellett mérni az állapotomat, milyen kezelések szükségesek. Én rendelkezem mozgáskorlátozott igazolvánnyal, azzal parkoltam. Van egy Fiat Punto kicsi kocsim, ami cirka tizenkilenc éves, beálltam az erre a célra kijelölt helyre. Egy borzasztó hosszú gépjármű állt mellém, ami miatt egyszerűen nem tudtam kikanyarodni. Én már szinte az egész világot végig vezettem, és úgy gondolom, megfelelő rutint szereztem. Ahhoz, hogy el tudjam hagyni a helyszínt, hiába próbáltam előre-hátra piciket irányítani az autót, százszor is megpróbáltam kiállni, de sajnos nem sikerült sérülés nélkül.

Nem túlzok, de csak 1-2 milliméter vastagságban, nagyjából 15 centiméteren meghúztam egy szép nagy fekete autót" - mondta.

Forrás: TV2

A legnagyobb erényem, az igazságszeretetem. A becsületem mindennél fontosabb! Szokták is mondani, hogy fehér holló számba megyek. Úgy gondolom, hosszú távon ez a kifizetődő! Nagyon nehezen lehet engem fölidegesíteni, de abban a pillanatban, amikor szembesültem, hogy mi történt, föl-alá járt a gyomrom, olyan feszült lettem" - részletezte.

"Vártam az illető hívását, de meglepődtem, amikor a férfi fölhívott. Nagyon kedves volt, mert még ő vigasztalt engem. Mondta, hogy az autóján már sok hasonló sérülés van, ne csináljak ebből problémát" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről