Csókolózós, szerelmes képet mutatott esküvőjéről Rubint Rella

Rubint Rella
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, május 28-án összeházasodott Rubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma futballista: az esküvő és a lagzi helyszíne Inárcson volt, Budapesttől 34 kilométerre. 
Vágólapra másolva!

Az eseményt szorgalmasan dokumentálta Rubint Réka, aki közösségi oldalán elárulta, hogy fantasztikusan érezték magukat a buliban és hajnalig ropták a táncot. A kitett videóból az is kiderült, hogy L. L. Junior szórakoztatta a násznépet. A menyasszony valószínűleg remekül érezte magát, ő reggel fél ötkor még kitett egy videót, amelyen a bulizók kemény magját keresi és Micimackót énekel.

Végül vasárnap este posztolt egy esküvős képet is. 'Én, Rubint Rella, esküszöm az élő Istenre, aki Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy örök Isten, hogy ezt a férfiút, akivel most kézen fogva Isten színe előtt állok,

vele megelégszem, vele szentül élek, vele tűrök, vele szenvedek és őt sem egészségében, sem betegségében, sem boldog, sem boldogtalan állapotában, holtomiglan vagy holtáiglan hitetlenül el nem hagyom, hanem teljes életemben hűséges segítőtársa leszek. Isten engem úgy segéljen!" - írta a posztban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről