Agyvérzést kapott, így van most a magyar zenész

Sláger Tibó
Vágólapra másolva!
Sláger Tibó a harmadik agyvérzése után is visszatért a színpadra, miután hat hetet töltött kórházban.
Vágólapra másolva!

Sláger Tibó pár hónapja került kórházba: mint kiderült, agyvérzése volt, hat hétig bent is kellett maradnia. Később az otthonában gyógyult, már áprilisban arról beszélt, hogy "nyolcvan százalékban rendbe jött".

Azóta már színpadra is állhatott, amiről így mesélt a Blikknek: "Hosszú volt a kényszerpihenő, ezért már nagyon vártam a visszatérést a színpadra, ami már két alkalommal is megtörtént. Számomra nagy élmény volt, és úgy láttam, a közönség is élvezte a műsort. Jóleső érzés volt találkozni a régi és új kedves arcokkal, akiktől ismét biztatást és szívet melengető tapsokat kaptam, ez rendkívül felemelő volt, amiért hálás vagyok, mert visszaadták az emberekbe és a zenébe vetett hitemet" – magyarázta.

Sláger Tibó a színpadon Forrás: Sláger Tibó/Facebook

"Természetesen felkészültem a visszatérésre mind fizikailag, mind mentálisan. Az orvosok pihenésre és fokozott óvatosságra intettek. Ígéretet tettem, hogy betartom az utasításokat, rendszeresen mérem a vérnyomásomat, és természetesen szedem az előírt gyógyszereket. Azt mondják az orvosok, és én is így gondolom, hogy az emberi agy egy végtelenül bonyolult komputer, amely pillanatok alatt regenerálódik. Nagyon érdekes, hogy a korlátozottság ellenére tele vagyok ötletekkel, zseniális gondolatokkal, szárnyal a fantáziám, mintha meg sem történt volna velem a baj" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről