Megújulhat a Dancing with the Stars zsűrije

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Andrea táncos, tánctanár, Kováts Gergely Csanád táncos-koreográfus és Bereczki Zoltán színész – ők voltak a Dancing with the Stars zsűrije a legutóbbi évadban. Úgy tűnik, valakit leváltanak az új szériában.
Vágólapra másolva!

A Blikk szerint a TV2 műsorának producerei újabb zsűricastingot hirdettek a jövő hétre, amelyre több tucatnyi táncos szakmabelit és hírességet hívtak be. Nagy lehet az izgalom mert egyelőre az érintetteknek sem árulták el, melyikük helyett keresnek újat, mindannyiukat berendelték egy-két napra, hogy megnézzék, az esetleges új jelöltekkel, hogyan működnek együtt.

– mondta el egy bennfentes, aki egyébként arra is magyarázatot adott, miért akarnak a készítők ezen az egyébként a közönség által is elfogadott csapaton változtatni.

Fotó: Koncz Márton - Life.hu

"Ugyan ez egy táncműsor, a teljesítményekről szól, a zsűri értékelése, a zsűri négyese nagyon meghatározó, fontos szerepet tölt be. A készítők szeretnének egy sokkal markánsabb, sokkal erősebb zsűrit, amely legalább annyira meghatározó egyéniségekből áll, mint a Sztárban Sztár leszek! zsűrije" – magyarázta a produkcióhoz közeli informátor, aki szerint ez azért nehéz, sőt egyben talán lehetetlen feladat is, mert a Dancing with the Stars esetében a táncművészetben való jártasság is fontos tényező.

"Mivel itt a tánctudást is értékelni kell, nem csak a show-t, nem elég egy, a szórakoztatóiparban jártas celeb"- tette hozzá.

– árulta el a bennfentes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről