Mi lesz a férje halála után Berki Mazsival?

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi kétségbeesetten igyekszik talpra állni férje halála után - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián május 6-i halála óta kiderült, hogy hatalmas adósságot hagyott hátra, amiket özvegye, Mazsi igyekszik rendezni. Korábban a hozzá közel állók a Blikknek azt mondták, a munkába menekül majd a gyász elől, hogy elfeledkezzen a fájdalmáról.

"A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hiszen a kis Emma számára az élet nem állt meg.

– mesélte korábban a Blikknek Mazsi egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse.

A Blikk úgy tudja, az özvegy egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indított volna Mattesz Csillával, akihez a kis Emmát is hordták úszni. A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

Berki Mazsi férje temetésén Fotó: Koncz Márton - Origo

"Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után. Persze, az nem is volt kérdés, ebben a helyzetben túl fájdalmas lett volna" – mesélte a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Mattesz Csillát nem érte el a lap a részletekkel kapcsolatban, Mazsi pedig egyelőre nem kívánt nyilatkozni arról, hogyan akarja újraépíteni az életét. Korábbi vállalkozása, egy cukrászda, amelyet szülei hagyományát folytatva nyitott Budapesten, már három éve bezárt, influenszer-szerződéseinek jövedelmezősége pedig egyelőre kérdés, mivel főleg Krisztiánnal szerződtek, de Mazsi is népszerűsített néhány terméket a közösségi oldalain.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről