Bűnösnek találták a luxusfeleséget, 14 év börtönt is kaphat

Jen Shah
Vágólapra másolva!
A The Real Housewives of Salt Lake City sztárja, Jen Shah bűnösnek bizonyult a bíróságon, már csak az a kérdés, hány év börtön vár rá. A Real Housewives reality magyar megfelelője itthon a Viasat3-on ment, Feleségek luxuskivitelben címmel. 
Vágólapra másolva!

A The Real Housewives of Salt Lake City egyik főszereplője, Jen Shah, illetve társa, Stuart Smith bűnösök telemarketinghez köthető csalásban és pénzmosásban - mondta ki a bíróság. A nő korábban ártatlannak vallotta magát, ügyészségi nyomásra mégis megváltoztatta a vallomását. A páros emellett listákkal is üzletelt, amelyeken könnyen átverhető személyek, balekok nevei szerepeltek.

Jen Shah https://www.instagram.com/therealjenshah/

Az ítéletre novemberig kell várni. 9 millió dolláros büntetésről ír a TV Line, ennyit ki kell fizetnie a realityszereplónek a károsultak számára, és lehet, hogy 14 év börtönt is kap mellé. Mivel bocsánatért esedezett, és belátta, hogy rossz úton járt, lehet, hogy kevesebbel megússza.

A nő letartóztatása része volt a reality újabb évadjának. A TV Line szerint a Bravo tévécsatorna kamerákkal követi a fejleményeket, így a bírósági események is bekerülnek a valóságshow-ba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről