Megszólalt Ördög Nóra, miután feljelentették

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Július elején, örömkönnyek között nyitotta meg férjével közösen megálmodott harmadik kisboltját Ördög Nóra. Akkor úgy tűnt, végre minden a legnagyobb rendben lesz, ám mégsem dőlhetnek hátra, ugyanis valaki feljelentette őket.
Vágólapra másolva!

A füredi kisboltban néhány héttel ezelőtt a Bors munkatársai is látogatást tettek, ahol remek hangulat uralkodott, az elmúlt napokra viszont rányomta a bélyegét, hogy feljelentették őket arra hivatkozva, hogy az üzlet ablakain lévő színes matricák rontják a városképet. Nórát érzékenyen érintették a történtek, hiszen a szívén viseli a kisbolt sorsát. „A szívem megszakad, olyan sok melónk volt vele" – mondta Ördög Nóra, miközben leszedte az ablakról a matricákat.

Ördög Nóra Forrás: Ördög Nóra/Instagram

– A településen nyilván vannak szabályok, amiket be kell tartani. Igazából nem tudtuk, hogy ennek a dolognak mi a menete. Azt gondoltuk, az, hogy az ablakra matricát rakunk, arról saját hatáskörben tudunk dönteni, de mint kiderült, ez nem teljesen így van. Leszedtük, mert megkértek erre minket és benyújtunk majd másféle terveket az önkormányzathoz, amit először jóváhagynak és remélhetőleg rövid időn belül valamilyen formában dekoráció kerülhet az ablakra – árulta el Nóra, aki úgy véli, egyáltalán nem volt harsány a szóban forgó matricázás.

– Ők is ugyanolyan vendéglátósok, mint amilyenek mi vagyunk. Semmi probléma nincs sem velük, sem a kisboltjukkal. Nekem személy szerint kifejezetten tetszettek a matricák, szerintem nagyon bájossá és vidámmá varázsolták az épületet. Nagyon sajnálom, hogy ez történik velük, valakinek csípi a szemét, hogy itt vannak – mondta egy neve elhallgatását kérő vendéglátós.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről