A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Marics Peti megijedt, hogy senki nem lesz kíváncsi rájuk

Valmar
Vágólapra másolva!
A gyulladásos csomók eltűntek, de ezek bármikor visszajöhetnek - mondta az énekes.
Vágólapra másolva!

18 millió megtekintésnél jár az Úristen című sláger, a Valmar pedig tele van koncertekkel nyárra. "Sajnos, nem igazán sikerült az elmúlt egy hónapban vigyáznom a hangomra, mert ahogy felálltunk a színpadra, elfelejtettük, hogy mit ígértünk magunknak... Azért jót tett a pihenő, szerencsére a gyulladásos csomók eltűntek, de ezek bármikor visszajöhetnek, ha túlerőltetem a hangom. A beszédhangomon is hallani lehet a javulást, már kezd közelíteni a régihez, nem az a nagyon túlterhelt hangminőség. Azért már rajta vannak az évek" – mondta a Sztárban sztárban is látott Marics.

Valmar Facebook

"Eszméletlen sok bulink van a nyárra, jövőre ezt negyedeljük. Zenekarral nem is lehetne ennyit bírni. Volt olyan, hogy elgondolkodtunk a playbacken, de nem tudjuk megállni, hogy ne énekeljünk, a buli sem lenne olyan, szóval a playback nem jöhet szóba. Ennyi erővel csináljunk közönségtalálkozót" - mondta.

Az EFOTT-on is nagy bulit csaptak. "Kicsit izgultam előtte, mert láttuk, hogy a BSW-nél nagyon sokan voltak, ám a fellépés előtt 20 perccel még félig üres volt a mi színpadunk előtti rész, de mire felmentünk, addigra konkrétan nem fértek el az emberek, annyian voltak. Nagyon jó élmény volt" - magyarázta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!