A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A világ legnépszerűbb sport videójátéka egy új szintre emeli a realizmust.

Még mindig majdnem másfél hónap van hátra az EA Sports FC 25 hivatalos megjelenéséig, de tulajdonképpen a fejlesztő-kiadó elárult már mindent a játékról. A legutóbbi videóban a játékmenet került előtérbe, ami próbál a realizmushoz még inkább közeledni. Persze ez szinte lehetetlen feladatnak tűnik, mert a virtuális pályákon olyan dolgokra is képesek a játékosok, ha egy szakavatott kéz irányítja őket, amire a való életben garantáltan nem lennének. 

Ha ettől eltekint az ember, egy kifejezetten szórakoztató, csak néha-néha frusztráló élményben lesz része, amiben fontos szerepet játszik az az újítás, ami egyszerűen csak az FC IQ nevet kapta.

Az FC IQ lényege, hogy a játékos azt érezze, az ő döntései határozzák meg egy-egy meccs minden mozzanatát. A mesterséges intelligencia segítségével a csapatok taktikái, a játékosok szerepkörei mind-mind a való életet mintázzák, így a realizmus tényleg csak egy karnyújtásnyira kerül. 

A csapatok stratégiája mindig követi a változásokat, így lehet azt érezni majd, hogy naprakész és egyedi mérkőzések várnak minden indítás során a gamerekre.

A virtuális focisták szerepkörei kibővültek, ezért még inkább közelítik azt, ahogy a valóságban számítanak rájuk az edzők. A meccsek alatti taktikaváltás egyszerűsödik és gyorsul, a kontroller D-Padjének segítségével egy mozdulattal ugrálni lehet a “Tiki Taka” és a “Park the Bus” között. 

Elsőre lehet túl sok az információ, amit az EA a játékosok nyakába zúdít, azonban nem kell félni a rengeteg újdonságtól. Várhatóan FUT-ban, ami a valódi esport részét jelenti az FC 25-nek, pillanatok alatt kitapasztalják majd a legjobbak, hogy mi az, amivel a legnagyobb sikereket lehet elérni. Ha ez az úgynevezett “meta” megszilárdul, akkor már csak azzal kell foglalkozni, hogy az egyre jobb és jobb lapok beépüljenek a rendszerbe, ami az alapját jelenti egy-egy összecsapásnak. Önmagukban a legjobb kártyák (Haaland, Messi stb.) lehet már-már csalásnak tűnnek, de a pályán egyszerre huszonkét labdarúgó kergeti a játékszert, mindegyikkel megfelelő mélységben kell foglalkozni ahhoz, hogy a Weekend League-ben záporozzanak a győzelmek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!