A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Világsztár előtt lép fel Peter Šrámek

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Peter Šrámek, Sramek
Vágólapra másolva!
A Csináljuk a fesztivált! legutóbbi győztese, Peter Šrámek a NYÁR 22 adásában mesélt arról, hogy az elmúlt évek legsikeresebb nyarát köszönheti a produkciónak.
Vágólapra másolva!

Az évszázad slágerének választotta a közönség a Csináljuk a fesztivált! idei évadában Korda György kultikus dalát, a Lady N-t, amelyet a közkedvelt popénekes, Peter Šrámek adott elő. A fiatal előadó a NYÁR 22 vendégeként nemcsak új dalát mutatta meg a közönségnek, hanem azt is felfedte, hogy a Duna műsorának köszönhetően rengeteg helyre hívják őt koncertezni, hűséges rajongói pedig az ország minden pontjára elkísérik – még a révfülöpi tévéfelvételen is ott voltak néhányan.

Peter Šrámek a Csináljuk a fesztivált! döntőjében Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Október végéig folyamatosan fellépek szerte az országban. Egy hét múlva Szlovákiában Chris Norman előtt koncertezhetek a zenekarommal, ami fantasztikus lehetőség, hiszen ő egy angol világsztár.

amiért nagyon hálás vagyok" – mesélte a NYÁR 22 vendégeként Peter Šrámek, aki kevés szabadidejét kertészkedéssel tölti: első sikereit a paradicsompalántákkal aratta, de paprikával és fűszernövényekkel is próbálkozik. Mivel panelházban nőtt fel, mindig is vágyott egy kis kertre, ahol saját maga termelheti meg kedvenc zöldségeit. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!