Kiderült, ismert magyar modell volt a nyúli vonatgázolás halálos áldozata

Vágólapra másolva!
Kiderült, ki a szörnyű nyúli vonatgázolás halottja: egy ismert magyar modell, aki szándékosan vetett véget az életének.
Vágólapra másolva!

Szőnyi Ildikó a 80-as évek topmodellje volt, és szakmai sikerei után a sminkes pálya felé fordult. Életvidám természetűnek ismerték, ám utóbbi éveit betegségek és tragédiák árnyékolták be - írja a Blikk. Halála előtt egy nappal ezt a bejegyzést tette közzé

"Ne írjatok, köszönöm."

Szőnyi Ildikó Fotó: Marjai Judit

Az egykori modell halálhírét jó barátja, a fotós Marjai Judit tette közzé, és ezeket a sorokat írta hozzá.:

"Búcsúzom... Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom! Néhány éve megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békéjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét."

Szőnyi Ildikó szándékosan a vonatsínre parkolt és várta, hogy elüsse a vonat. Halála előtt még volt egy bejegyzése, amely árulkodó lehet, miért döntött az öngyilkosság mellett.

"Hálistennek meghalok, úgyis az egész család és mindenki a vagyont akarja, így sikerül" - írta a modell. A bejegyzés mellett pedig egy bizonyos betegségről szóló cikk van lefotózva az oldalán.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!