Dancing with the Stars: féltékenységi rohamokra számítanak Kulcsár Edina párjától

Kulcsár Edina, G.w.M.
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina nagy örömmel jelentette be, hogy ő is a Dancing with the Stars új évadának versenyzői közt lesz, a rajongók viszont máris a párja, G.w.M féltékenykedésétől tartanak. 
Vágólapra másolva!

A rapper G.w.M nem éppen nyugodt természetéről ismert (legutóbb épp Azahriah-nak támadt neki), a Dancing with the Stars pedig nem az a szolid műsor, olykor erotikától sem mentes. A társastánc egy olyan műfaj, ahol alapvető, hogy a táncospár tagjai nagyon közel legyenek egymáshoz, ez pedig egy showműsorban hatványozottan igaz. Kulcsár Edina saját bevallása szerint nagyon szeret táncolni, és alig várja már a versenyt, de táncpartnere nem valódi párja lesz, hanem a táncos Bonyhádi Ferenc, aki szintén először szerepel majd ebben a műsorban.

G.w.M eddig nem reagált a hírre, hogy barátnője egy másik férfi oldalán lesz látható, igen szoros testi közelségben. A rajongók szerint azonban nagy féltékenységi rohamok várhatók tőle - írja a Bors.

"G.w.M majd féltékenységi jelentet rendez"; "Nem féltékeny a hapsid??"; "Mit szól hozzá G.w.M? Te is Tóth Andi leszel?" – idézett a lap néhány kommentet Edina Instagram-posztja alól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről