Megdöbbentő nyilatkozatott tett özvegye Berki Krisztiánnal kapcsolatban

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
A héten robbant a hír, hogy Berki Mazsi veszi át a terhes Kulcsár Edina szerepét a TV2 táncos showműsorában, a Dancing with the Starsban, ugyanis Kulcsár váratlanul jött terhessége miatt nem merte vállalni a szereplést. Ezt követően a népharag egyből Berki Mazsira zúdult és újra megkapta a szokásos kritikákat, hogy nem megfelelően gyászolja nemrég meghalt férjét.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián özvegyének elege van az őt ért támadásokból, melyeket azért kap, mert sokak szerint nem is gyászolja néhai férjét. Ő az utazásokat, a tévés szerepléseit mind azzal magyarázza, hogy kislányának, Emmának szeretne kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítani, de sokan már ezt is megkérdőjelezték.

erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítem életem szerelmét, akivel azt terveztem, hogy vele élem le az életemet. Szívesen megkérdezném azoktól, akik azt írják, hogy az én helyemben ezt vagy azt csinálnák, hogy: tudod, hogy én mit érzek? Tudod, hogy a négy fal között mennyit sírok? – idézi a Bors Berki Mazsi szavait, aki hozzátette, hogy egyelőre képtelen kimenni Berki Krisztián sírjához.

Berki Mazsi, Berki Krisztián TV2

A Dancing with the Starsban való részvételét is szerette volna tisztázni, hogy végül miért vállalta el a felkérést.

„Tavasszal egy másik tévéműsorba is volt felkérésem, akkor több hónapra itt kellett volna hagynom a kislányomat. Támogatott, hogy menjek, de arra nem lettem volna képes" – emlékezett vissza az özvegy, utalva néhai férjére, aki minden bizonnyal támogatta volna őt a mostani kihívásban is.

Berki Mazsi azoknak is üzent, akik kritizálták amiatt, hogy biztosan el fogja hanyagolni félárván maradt gyerekét is a műsor miatt.

a próbákra is. Nagyon szeret emberek között lenni, szereti a gyerekeket, ősztől elkezdődik a bölcsibe való beszoktatás, de a család és a barátok is segítenek. Ha azt látnám, hogy neki valami nem jó, akkor változtatnék rajta, de ő egy nagyon kiegyensúlyozott baba" – magyarázta Berki Mazsi, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy számára most Emma az első és legfontosabb az életében.

Berki Mazsi és kislánya Forrás: Berki Mazsi/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről