Rettentően felidegesítette magát Michael Jackson rokona

Michael Jackson ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities facial_expression male performing single Vertical MUSIC CONCERT SINGING US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael J
US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael Jackson, the self-appointed ?King of Pop?, died unexpectedly from a cardiac arrest on 25 June 2009, aged only 50. Photo: Kai-Uwe Waerner (Photo by KAI-UWE WAERNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Tito Jackson fia, Taj Jackson szerint a "popkirály" címet nem lehet csak úgy átruházni bárkire. Sőt, vissza kéne vonultatni. 
Vágólapra másolva!

A Pop Királya, ez volt a beceneve Jackónak, most pedig Taj Jackon azon kapta fel a vizet, hogy a neves Rolling Stone magazin Harry Stylest az új Popkirálynak merte nevezni.

Forrás: dpa Picture-Alliance

Jackson unokaöccse a Daily Star szerint dühös posztot írt, amelyben leszögezte, hogy nincs olyan, hogy új Popkirály, a Rolling Stone magazin pedig nem birtokolta ez a címet, hogy csak úgy odaadhassa bárkinek, a lap nem érdemelte ki ezt. Szerinte a nagybátyja rengeteg munkával és lemondással jutott a csúcsra évtizedek alatt, így jutott a megtisztelő címhez.

"A címet visszavontuk" - jelentette be a rokon. Harry Stylesszal kapcsolatban megjegyezte, hogy nem vele van baja, sőt, hatalmas tehetségnek tartja, és javasolja, hogy kapjon önálló, egyedi becenevet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről