Tóth Gabi megmutatta kislányát - fotó

Tóth Gabi, énekes
Vágólapra másolva!
Korábban Tóth Gabi is azok közé az anyukák közé tartozott, akik nem mutatják meg a nyilvánosságnak a gyereküket - most is csak háttal látható. 
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya már egyre nagyobb, és Hanna Róza göndör fürtjeit most anyukája végre megmutatta a rajongóknak is.

A fotó mellé Ujvári Georgina gondolatait írta: "Nem nevelhetlek-nevellek arra, hogy félj. Nem hagyhatom, hogy a te potenciálodat az én traumáim határozzák meg és limitálják le, csak azért mert nem gyógyítottam meg őket. Az én terhem nem a te terhed. Az én igazam nem feltétlenül a te igazad. Létezésed jogán lehetsz ott bátor, ahol én félek. Lehetsz ott merész, ahol én óvatos és nem állok az utadba.

Melletted megyek, elkaplak ha szükséges, de nem tartalak vissza. Nem jár megrovás azért ha elesel, ha megbotlasz.

Nem mondom, hogy "látod megmondtam, anya jobban tudja". Anya nem mindig tudja jobban. Anya is volt gyerek, anyának is vannak megdolgozandói és jópár "igazsága", tudása, egyszerűen traumaválasz. Az én traumám nem a te felelősséged, nem a te valóságod. Az gyógyulásom a saját felelősségem. A gyerekem biztonságban tartása a saját felelősségem. A gyermekem valóságának meghatározására pedig nem vagyok kvalifikált. A felnőtt képessége az egyszerre több lehetőség látása. Ezért tudjuk a kicsinyeinket biztonságban tartani és ezt mindig biztosítani fogom. Teszem mind ezeket nyugodtan. Mert tudom, hogy a gyermekem több lehet mint én, ha hagyom."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről