Visszatérhet a párkereső műsor: ki lesz a Nagy Ő 2022-ben?

Ilyen búcsút ritkán látni: szenvesélyes csókkal köszönt el a kieső Tóth Dávidtól

Tóth Dávid, Evelin, Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Húsz év után vette elő A Nagy Ő című tévés formátumot a TV2, alaítottak rajta egy kicsit, és jó nézettséggel futott az előző évad Tóth Dáviddal. Idén is lehet romantikus párkereső a csatornán, csak épp megfelelő alany kell hozzá. 
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő a világ legismertebb párkereső valóságshow-ja, az Egyesül Államokban már a 26. évad indul idén szeptemberben. A The Bachelor egyben egy franchise, van belőle női verzió, a The Bachelorette (ahol egy nő van a középpontban és érte verseng sok férfi, ilyen volt itthon a Molnár Anikós évad), de ott a Bachelor Pad, a Bachelor in Paradise, a Bachelor in Paradise: After Paradise, a The Bachelor Winter Games vagy The Bachelor Presents: Listen to Your Heart, mind az eredeti leágazásai. De lesz-e idén hazai évad?

Forrás: TV2

"Amikor egy esti sávban 12-14 százalékokat hoz egy tartalom, az szerintem nem közepes eredmény. Biztos, hogy hozzájárult a sikerhez, hogy naponta vetítettük. Ezenkívül pedig egy tökéletes kombináció volt a Farmmal, jól eltaláltuk, hogy a nézőknek mire van egész este igénye. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Szerencsekerék mellett

ez a két eset már önmagában is sikeressé teszi a tavalyi évünket. Ez a két műsor is mutatja, hogy most már olyan szakemberekkel dolgozunk a TV2-nél, akikkel jól is meg lehet csinálni egy műsort, ami korábban nem feltétlenül volt sikeres. A műsor pedig akkor fog idén visszatérni, ha találunk megfelelő Nagy Ő-t" - nyilatkozta a Sorozatwikinek Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!