A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori

Megszólalt Mohamed Fatima az egyre nagyobb Fekete Vonat-botrányról

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, hatalmas botrányba fulladt a Fekete Vonat együttes első és egyben utolsó múlt hétvégi koncertje. Kezdetben csak Mohamed Fatima állításai alapján lehetett következtetni arra, hogy pénzügyi okok állnak a vita hátterében, de megszólalt a másik oldal is, a koncert szervezője az Origónak. Az énekesnő most nyilvánosan bocsánatot kért és elmondta, ő hogyan látja a történteket.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima köszönetet mondott azoknak, akiknek hálás a Fekete Vonat koncertje miatt, és nyilvánosan bocsánatot kért egy komment miatt, amit dühösen írt a napokban.

Hirtelen indulatból, szomorúságból, mert a négy hónapos felkészülés és a nagy Aréna-koncert után arra voltam méltó, hogy miután eljöttem hulla fáradtan, csak annyit küldött nekem a Beat egy hangüzenetében, hogy nagyon jó voltam, de nincs fizetés!" - írta, és arra is kitért, hogy ez mennyire rosszul érintette.

Forrás: Mohamed Fatima/Facebook

"Mert koncertre való felkészülési folyamat alatt szponzort és sminkest, hajast kellett magamnak keresnem, mert a felvett előlegemből végre megvehettem az első autóm, ami ráadásul nem is új autó, de nagyon örültem neki, mert ebből a 25 év távlatából csak a ti szeretetek a profitom meg egy banktartozás, amit a Fekete Vonat előtti, civil munkámból fizettem" - árulta el.

Arról is mesélt, hogy megviselte az elmúlt pár nap, és úgy érezte, tisztáznia kell azt is, hogy miért vette fel a 4 millió forintot.

mert senki nem dolgozik ingyen, vagy vesz ruhákat ingyen, eszik, fürdik stb. Mert hiába ismer minket az ország, az emberek szeretete és kitartásán kívül... Egy autóm van a 25 évből anyagilag, mert látom mindenkit ez bánt!" - írta.

Forrás: L.L. Junior Instagram

"A részletekről direkt nem írok, hanem emelt fővel mondom, hogy viszlát egy borzasztóan nehéz időszaknak, amit már most utoljára szerettem volna amúgy is lezárni!

de valahol pedig nem is lepődők meg, mert van egy láthatatlan ketrec, amit ebben a körben nekünk szántak, de onnan nincs kiszállás!" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!