Dráma a Sztárban Sztár stúdiójában, megvan az első kieső

Sztárban Sztár zsűri 2023
Vágólapra másolva!
A hetet Oláh Ibolya nyerte, a nála két fejjel magasabb Freddie-t alakította. Lékai-Kiss Ramóna olyat mondott, hogy Tóth Andi belepirult, de az énekesnőnek a reklámszünet alatt sem volt nyugta, Marics Peti csak vele foglalkozott. Sok remek produkció után megvan az első kieső is. Sok remek fotót itt talál.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár 2013-ban indult a TV2-n, ez első évadban még Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga", Puskás Péter, Varga Viktor szerepeltek, Bereczki ünnepelhetett a végén. Ő egy évvel később beült a zsűribe is, Hajós András, Liptai Claudia, Majka mellé, ezt az évadot pedig Pál Dénes nyerte, aki 2012-ben a TV2-n első lett a The Voice-ban is. Később a Sztárban sztár-évadot tudott nyerni Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás, Freddie, Szabó Ádám és Vavra Bence.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A kilencedik évad startolt el február 19-én, és az idei széria nagy kérdése az, hogy sikerül-e női előadónak nyernie végre nyolc férfi után. Erre készült Halastyák Fanni, Gubik Petra, Schoblocher Barbara, Judy, Oláh Ibolya és Tarján Zsófia, miközben a férfimezőnyben ott van Kamarás Iván, Kiss Ernő Zsolt, Molnár Tibor Attila, Sipos Tamás, Valkusz Milán és Zdroba Patrik.

Sztárban Sztár zsűri - 2023 Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Idén először öttagú a zsűri, Papp Szabolcs, Kökény Attila és Kiss Ramóna maradt az előző évadból, melléjük érkezett Tóth Andi és Marics Péter. Papp Szabolcsnak ez az ötödik, Kökény Attilának a harmadik, Lékai-Kiss Ramónának pedig a második évada zsűritagként. Till Attila stabil pont, 2014 óta ő a műsorvezető.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A show a szokásos műsorvezető-zsűri élcelődéssel startolt február 19-én a kilencedik Sztárban sztár-évad. "Milyen érzés, öcsipofa?" - ezzel a kérdéssel fordult Till Attila Marics Petihez, aki elmondta, hogy volt már olyan, hogy versenyzőből zsűritag lett, és mivel ez sikerült Kökény Attilának, szerinte neki is menni fog. „Két nő és három férfi, ebből valami jó szokott lenni" – viccelődött Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramónát pedig beültették a szerelmespár, Tóth Andi és Marics Peti közé. Tilla közölte, hogy idén először 50 pont lesz az elérhető maximum, ami logikus, mert ez az első olyan évad, hogy öt zsűritag pontoz.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Kiss Ernő Zsolt kezdte a show-t, 48 ponttal nyitott, ami nagyon erős. Marics Peti azzal viccelődött, hogy az Ázsia Expresszben látta utoljára, azóta sokat fejlődött. „Így kell elkezdeni egy show-t!" - lelkendezett Tóth Andi, Lékai-Kiss Ramóna pedig elárulta, hogy dolgoztak már együtt, és nagy dolog egy ilyen nagyszabású műsort elindítani. Itt van videón a fellépése:

Képekért kattintson ide, a cikk pedig folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről