Felismerhetetlen lett, rejtőzködik a magyar Ken baba - fotók

A magyar Ken baba
Vágólapra másolva!
Elhízott és már nem akar szerepelni a férfi, aki Barbie baba párjára szeretett volna hasonlítani, és ezért műtétekre is vállalkozott. 
Vágólapra másolva!

A magyar Ken babaként ismert Einwiller Gregor szinte megszűnt létezni az utóbbi időben a közösségi oldalakon. Az egykori valóságshow-sztár tavaly szeptember óta nem posztolt magáról, aggasztó viselkedése pedig többeknek is szemet szúrt. A miértekre most egy olvasó adta meg a választ, aki több fotót is készített róla. Láthatóan problémákkal küzd, meghízott, eltűnt a szőke haja, és lehajtott fejjel közlekedik az utcán, remélve, hogy senki nem ismeri fel - írta a Bors.

Így nézett ki korábban:

A magyar Ken baba Instagram

"Óriási a baj, nem véletlenül tűntem el! Fájó napokat élek, mély depresszióval küzdök. Csak akkor mozdulok ki, ha muszáj, a négy fal rabja vagyok. Ha emberek közé kell mennem, pánikrohamot kapok. Gyomorgörccsel és gombóccal a torkomban lépek ki az utcára.

Sokszor azt érzem, jobb lenne nem élni. Nem volt könnyű elhessegetni a fejemből, mert hívő emberként az öngyilkosság elítélendő számomra, pont ezért szörnyű szembesülnöm a gondolataimmal" – vallotta be a lapnak. Új képeit itt tudja megnézni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről