A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
1
Bronzérem
1

Így reagált Tóth Gabi az újabb támadásokra

Sztárban Sztár leszek! TV2, TV2 zenés tehetségkutató, 2022.12.11.
Tóth Gabi,
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát, amiről az énekesnő a blogjában számolt be. A beszámoló miatt sokan támadják, ezért döntött úgy, hogy tisztázza a történteket.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő részletesen írt arról, hogy a kislánya egy hétig volt beteg, majd miután elkezdte furcsán venni a levegőt, kórházba vitte a Magyar Gyermekmentő Alapítvány igazgatójának tanácsára. Rengeteg aggódó üzenetet kapott a blogbejegyzése után, amit az Instagramon köszönt meg, hozzátéve, hogy Hannaróza mára már sokkal jobban van, és haza is térhettek a kórházból.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tóth Gabi arra is kitért, hogy szerinte több hergelő hangvételű cikkszületett, melyek azt sugallják, hogy eladta a kislánya betegségét. Az Instagram-bejegyzésében szerepelt a hirdetés szó, szerinte ez volt félrevezető.

- mondta, hozzátéve, hogy a blogját nem azért jelöli a közösségi oldalain hirdetésként, mert hirdetni akar velük, hanem mert ezt követelik meg a magyar jogszabályok.

Kifejtette, hogy nem kap pénzt az újságoktól azért, hogy szemlézzék a bejegyzéseit, sőt, sokszor nem is tud arról, hogy az általa írt tartalmakból milyen cikk készül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!