Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Válságban lehet Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága

Bármikor megcsalhatja Dudás Miki párját, Ivettet?
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, a kajakos és kedvese februárban egy videóval bizonyították be, hogy már pedig együtt vannak. Most azonban a rajongók ismét arra gyanakszanak, hogy valami nem stimmel a pár körül. 
Vágólapra másolva!

Dudás Miki és Szigligeti Ivett második gyereke 2022 októberében született. Nem sokkal később, már arról szóltak a hírek, lehet, hogy szakítottak. Ezt akkor cáfolták.

Volt, hogy onnan értesültem egy ilyen hírről, hogy anyukám felhívott, hogy mi történt, láttam-e, mit írtak rólunk... Sajnos, ha körbenézünk magunk körül, azt látjuk, hogy hamar tönkremennek a házasságok, viszont nekünk szerencsénk van, mert nálunk évről-évre erősebb, szorosabb a kötődés egymás iránt, ráadásul a két gyerek is összekapcsol minket. Nagyon fiatalon jöttünk össze, én huszonegy éves voltam, Ivett tizenhét, én sportoltam, ő gimnazista volt. A kezdeti szerelem óta most jutottunk el oda, hogy van két szép gyermekünk, aranyos kutyusunk, közös otthonunk, így minden adott, hogy felhőtlenül éljünk. Most vagyunk a legboldogabbak – mondta akkor a kajakos.

Forrás: RTL Klub

A Bors szúrta ki, hogy néhány rajongónak feltűnt, Ivett nem tesz ki Mikivel közös képeket a közösségi oldalára. Sőt, férje helyett édesanyjával vitte el a gyerekeket egy wellness hétvégére, ami már tényleg nem hagyta nyugodni a követőket.

– írta egy hozzászóló, de nem ő volt az egyetlen, aki ezt megjegyezte. "Szerintem náluk már régóta remeg a léc, ami egyáltalán nem szégyen, nem értem, miért kell titkolni. Kívánom nekik a legjobbakat" – írta egy másik követő. Megint más pedig egyáltalán nem érti, miért ne vihetné valaki az édesanyjával a gyerekeket egy hétvégére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről