Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Botrányos videójában trágárkodva, szörnyű állapotban látható L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Még alig ült el L.L. Junior előző botránya, mely azért robbant ki, mert sokan felelőtlennek találták, hogy a rapper teljesen meztelen felvételeket mutatott a kétéves kislányáról. A rapper emiatt sok kritikát kapott, amit a mai napig nem tudott megemészteni, de nem a legjobb módját találta meg annak, hogy visszavágjon az őt kritizálóknak.
Vágólapra másolva!

Sokkolta követőit L.L. Junior, akiről megdöbbentő felvételek kerültek ki a hivatalos közösségi oldalára. Sokan úgy gondolták, hogy a rapper nemrég eltűnt telefonjának tartalmát osztották meg, és valójában nem L.L. Junior tette közzé a kínos videókat, ugyanis azokon meglehetősen bódult, ittas állapotban látható.

A rapper szemmel láthatólag nem kevés alkoholt fogyasztva rögzítette magáról a megdöbbentő videókat, melyeken trágárkodva beszél, nehezményezve azt, hogy a magánéletével foglalkoznak, amiről úgy gondolja, hogy ártalmas a Dárdai Blankával való kapcsolatára. Ezenkívül a származásáról, az ezzel kapcsolatos gondolatairól is megszólalt.

@ismeretlentettes#lljunior#megmondja♬ eredeti hang - Ismeretlen_tettes

A követőit megbotránkoztató rapperről sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy szándékosan hozta nyilvánosságra ezeket a felvételeket.

- utalt egy kommentelő arra, hogy más akarja besározni a rappert, ezért az eltűnt telefonjáról tesz közzé a nevében kompromittáló tartalmakat.

"Egyébként nem eltűnt a telója? Lehet, valaki megtalálta és kirakta ezeket a videókat a nyilvánosságra" - volt aki egyértelműbben fogalmazott, de többen erre a megoldásra gyanakodtak a felvételek láttán.

@ismeretlentettes#lljunior♬ eredeti hang - Ismeretlen_tettes

Majd a rapper mégis úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet és elmondta, hogy ő maga osztotta meg a gondolatait sajátos stílusban.

Csak az váltotta ki belőlem, hogy fürdettem a kislányomat meztelenül és erről kezdtek el cikkezni, a felelősségről, felelőtlenségről. Azt gondolom, hogy nem 8-10 éves kislányt fürdettem, hanem kétévest. Ha az anyukájának és az apukájának ez rendben van, akkor legyen rendben az újságíróknak is" - idézi a Bors L.L. Junior magyarázatát.

L.L. Junior ittas állapotban, trágárkodva jelentkezett be a közösségi oldalán Forrás: Facebook/L.L. Junior
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről