Megmutatta barátnőjét ifj. Schobert Norbert - képek

Ifj. Schobert Norbert
Vágólapra másolva!
A tavalyi Farm VIP győztese, ifj. Schobert Norbi egy évvel ezelőtt még arról beszélt, hogy nehezen talál párt magának. Most kiderült, hogy azóta van barátnője, akit most nyilvánosan is megmutatott.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka és Schobert Norbert második gyereke, Norbi már 18 éves, most talált rá az első komolyabb szerelem. Nemrég még arról beszélt, hogy nehezen megy számára az ismerkedés, ugyanis az ismertsége miatt nehezen szűri ki, hogy ki az, akit valójában ő érdekel.

Most elárulta, hogy sikerrel járt és megismerkedett egy lánnyal, akivel régóta ismerik egymást, de most mélyült el a kapcsolatuk.

Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: Véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!" - magyarázta a Hot! magazinnak ifj. Schobert Norbi, akinek a családja is nagyon kedveli a Petra nevű lányt, Rubint Réka egy családi sütögetésről megosztott képein mutatta meg fiát és barátnőjét.

A képek között lapozhat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről