− Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert
én egy saját éttermet szerettem volna,
de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az
a jövőkép tehát nagyon tetszik,
amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca - mondta Krausz Gábor.
A sztárséf elképzelései szerint januártól teljes mértékben az új kihívásra fog koncentrálni, és mivel a szállodák közül több is Ausztriában található, gyakran kell majd utaznia.
− Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást. Most úgy vélem,
hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában,
de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának. Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni - összegezte a Borsnak a séf.